Bobi jumbo Brievenbussen zijn pas echt grote brievenbussen! De Bobi jumbo heeft namelijk een inhoud van maar liefst 84 liter. Een ideale brievenbus voor bedrijven, scholen en instellingen. Maar ook voor particulieren die regelmatig op vakantie gaan of grote hoeveelheden post ontvangen.

De Bobi jumbo is een echte kwaliteits-brievenbus. De brievenbus is gemaakt van 1 milimeter dik verzinkt staal. Dat is een behoorlijke dikte als u weet dat de meeste brievenbussen een gemiddelde dikte van 0,6 milimeter hebben. Bobi brievenbussen worden gemaakt in Finland. Het zijn zeer degelijke brievenbussen, prachtig ontworpen in een elegante stijl!

De inworpklep van deze Bobi brievenbus gaat naar binnen open. Brieven, kranten, reclame en dagbladen kunnen op deze manier eenvoudig in de brievenbus worden ingeworpen. De inworpklep is verstelbaar van 0 tot 80milimeter. Zo kunt u deze afsluiten rond de jaarwisseling en ruimer verstellen als u bijvoorbeeld pakketjes verwacht.

Deze brievenbus is voorzien van een anti hengel systeem. Een anti hengel systeem houdt in dat men via de inworpklep uw post niet eenvoudig kan ontvreemden. De Bobi jumbo kan aan de muur worden bevestigd, maar kan ook vrijstaand aan een statief worden gemonteerd. Geschikt is hiervoor de Bobi round. Deze chique en zeer sterke ronde brievenbuspaal is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren of in RVS.


Specificaties:
- Merk: Bobi
- Materiaal: 1 mm dik verzinkt staal. Voorzien van een poedercoating in RAL-kleur, RVS klep
- Roestvrij/weerbestendig
- Wordt geleverd met cilinderslot en 3 sleutels
- Voldoet aan TNT-norm en EN 13724 postnorm
- Voorzien van een anti-vuurwerk sluiting
- Voorzien van anti-diefstal hengel systeem
- Geschikt voor wandmontage tegen een muur of hekwerk
- Geschikt voor vrijstaande plaatsing op bijpassend statief/palen (Bobi Round)
- Statief dient apart besteld te worden
- Afmeting BxHxD: 320x800x350 mm
- Inworp BxH: 265x0-80 mm
- Volume: 84 liter
- Garantie: 4 jaar
- Levertijd: De Bobi Jumbo is op voorraad dus geen levertijd, Voor 15 uur bestellen, volgende werkdag in huis.
- Gratis verzendkosten!

Andere Bobi Jumbo Kleuren
Wilt u deze brievenbus voor aankoop eerst zien? Deze Bobi brievenbus en alle andere Bobi brievenbussen staan opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom.
Webcompanies BV
Brinkhorst 5A + 5B
7207 BG Zutphen

Openingstijden:
 Alle werkdagen van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 408,50